Infotechnica AB

Konsultprofil

LottaTuvstedt

Lotta Tuvstedt
Mobil: 070-111 07 57
E-post: lotta.tuvstedt@infotechnica.se
Hemsida: www.infotechnica.se
Adress: Sälgvägen 12, 187 35 TÄBY

Min specialitet är att skriva begripligt om teknik.

  • Jag skriver manualer och annan användar­dokumentation som gör det enkelt att förstå hur man på bästa sätt använder produkten.
  • Jag skriver även mer säljande texter som används för marknads­kommunikation, t ex webbtexter och broschyrer.

Grunden i Infotechnicas erbjudande är teknisk kompetens i kombination med språklig förmåga, kryddat med ett genuint intresse för produkters användbarhet.

Jag är civilingenjör (Elektro, KTH) och har som generalist en teknisk bredd. Min styrka ligger i min förmåga att sätta mig in i komplexa sammanhang från ett större perspektiv och att lyfta fram det väsentliga på ett begripligt sätt.

Jag har lång erfarenhet av industriell marknadsföring och är van vid att omsätta teknikens möjligheter i kundens affärsbehov. Jag är mån om att utöver teknik, prestanda och funktionalitet även kommunicera kundvärde, intäktsmöjligheter och kostnadsbesparingar.

Min filosofi är att alltid utgå från användaren/läsaren; att alltid anpassa innehåll, teknisk nivå och ordval till målgruppens förutsättningar. Denna utgångspunkt är lika giltig för användardokumentation som för marknadsmaterial.

Som person är jag noggrann, effektiv och lyhörd. Jag har lätt för att ta initiativ och strukturera arbetet både för mig själv och för andra. Jag är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Det är viktigt för mig att nå resultat av hög kvalitet och att säkerställa att organisationen kan dra nytta av mitt arbete även efter avslutat uppdrag.